Nyfødt fotografering: Frisk 48 timer. Historie om Lille Pea

Når det kommer til nyfødt fotografering, er de første 48 timer efter fødslen dyrebare. Som fotograf kan judde skabe øjeblikke, som vil vare evigt. Her hos Nataly Dauer Photography ønsker jeg at skabe de perfekte portræt af de mest skrøbelige og kærlige minder.

Gennem årene har vi udviklet en metode, der fanger de små detaljer om de nyeste medlemmer af familien. Som kunstfotograf ønsker  jeg at fremhæve detaljer, som babyens søde ansigt, toilettasker, babyblok, perlebroderier og andre aksenter.

Jeg glæder mig altid til at dele disse øjeblikke med forældrene og hjælper dem med at bevare disse skatte. Til nyfødt fotografering gør jeg mine yderste for at fotografere hurtigt og respektfuldt indenfor første 48 timer efter fødslen, da denne periode er den mest ideelle til disse skud.

Jeg tilbyder også professionelle styling og andre elementer, der vil give et elegant og uforglemmeligt look til hver fotografering. Med min kunstneriske øje gør jeg det bedste for at skabe perler fanget øjeblikke, som man vil se tilbage med kærlighed år fra nu.